Healthplanning.eu

TeaVitall Anyday “Siberi” teejook, 38 filterpakki

Netokaal: 83,6 g (38 filterpaketti × 2,2 g)

7.00

Saadavus Laos

Tootekood: #01588EU Kategooriad: , Sildid: ,

Siberi tohutud alad, mis ulatuvad Uurali mägedest kuni Põhja-Jäämereni, piiritu taiga, võimsad jõed ja tugevad Siberi külmakraadid said inspiratsiooniks Siberi iseloomuga tee loomisel. Sajandeid on siberlased olnud kuulsad oma suurepärase tervise poolest, mida nad säilitasid tänu taiga andidele – looduslikele taimedele ja ravimtaimedele. Tees “Siberia” õnnestus meil ühendada rohelise tee kerge hapukus, fermenteeritud astelpaju lehtede õrn taimne maitse ja selle marjade ainulaadne hapukus. Kerge looduslik maitse paneb teid heasse tuju ning annab rahu ja rahulikkust.

Vala 1 teekott kuuma veega (temperatuur umbes 90 °C) ja lase 3-5 minutit tõmmata.

Säilivusaeg:

18 kuud alates tootmiskuupäevast.

Säilitamistingimused:

Säilitada kuivas, valguskindlas ja lõhnavabas kohas, kus suhteline õhuniiskus ei ületa 70%.

Parim enne: 06.2025

Koostis: Roheline tee, astelpaju (fermenteeritud leht), looduslik lõhna- ja maitseaine “astelpaju”.

Roheline tee on idamaine pikaealisuse jook, mis sisaldab peaaegu kõiki vitamiinirühmi ja kasulikke elemente. Roheline tee on tõeliste asjatundjate jook: ühed leiavad selles meeldivat viinamarjaseemnete astringentset maitset, teised – lõigatud rohu aroomi, kolmandad – jasmiini värskust. Kuid üks asi jääb samaks – tasakaalustatud, rikkalik järelmaitse on kõigile tagatud.

Fermenteeritud astelpaju lehed on kuulsad serotoniini, rõõmu ja õnne hormooni poolest. Lisada tasub tanniini ja askorbiinhapet, millel on põletikuvastased omadused. Astelpaju tee annab teile rahu ja rahulikkust ning toetab ka teie immuunsüsteemi külmal ajal.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.

Shopping Cart
TeaVitall Anyday “Siberi” teejook, 38 filterpakki
7.00

Saadavus Laos